feng suei
Moderátor: Moderátori
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
- Kontaktovať používateľa:
feng suei
takze, ideme cez vykend malovat byt a aj moju izbu no a tak som sa rozhodol ze biela je nudna a ze by som dal daku farbu a hned ma napadlo feng suei, ako je to s farbamy v spalnach? resp detskych izbach? a co si tom myslite vy? ma to nejaky efekt, je na tom nieco pravdy?
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Re: feng suei
skus
http://obyvani.centrum.sk/hobby-a-volny ... ml?id=2448
popripade si tam daj vyhladavanie nad feng shuei
http://obyvani.centrum.sk/hobby-a-volny ... ml?id=2448
popripade si tam daj vyhladavanie nad feng shuei
Stretneme sa vo sne ;)
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
dakujem velmi pekne
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- spagetka
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36
študujem architektúru, a toto je môj osobný názor na feng suej.
Tento typ zariaďovania je hlavne pre ľudí, ktorý nevedia cítiť priestor. Ja zariaďujem interiéry podľa nejakého vnútorného pocitu.. Prepojenie s prírodou, harmónia.. Musí pôsobiť príjemne. Niektorí ľudia /možno väčšina/ nemá vyvinutý natoľko tento vnútorný zmysel, túto "ruku" ktorá ich vedie. A tak sa to všetko nejako spísalo, a stále sa to vyvíja.. a keďže nevieme, kto to spisuje, domýšľa a prerába za tie storočia, neviem nakoľko sú dôveryhodné takého info. Každý priestor je iný, oslnením, konštrukciou, tvarom a pod. Nie je podľa mňa správne diktovať len malú určitú škálu farieb.
Filozofia feng suej sa mi páči, ale nie v feng suej dneška. Prepisované a upravované..
Ak chceš, môžeš mi poslať foto, ja ti poviem.. /ale potom aj napíš na ktorú stranu je sever.
j.
Tento typ zariaďovania je hlavne pre ľudí, ktorý nevedia cítiť priestor. Ja zariaďujem interiéry podľa nejakého vnútorného pocitu.. Prepojenie s prírodou, harmónia.. Musí pôsobiť príjemne. Niektorí ľudia /možno väčšina/ nemá vyvinutý natoľko tento vnútorný zmysel, túto "ruku" ktorá ich vedie. A tak sa to všetko nejako spísalo, a stále sa to vyvíja.. a keďže nevieme, kto to spisuje, domýšľa a prerába za tie storočia, neviem nakoľko sú dôveryhodné takého info. Každý priestor je iný, oslnením, konštrukciou, tvarom a pod. Nie je podľa mňa správne diktovať len malú určitú škálu farieb.
Filozofia feng suej sa mi páči, ale nie v feng suej dneška. Prepisované a upravované..
Ak chceš, môžeš mi poslať foto, ja ti poviem.. /ale potom aj napíš na ktorú stranu je sever.
j.
Pekne J. (spagetka) Najlepsie riesenia su prave intiutivne. Ja mam Feng Shuej, aj na vztahy aj na uzemie a byt. Problemom je ze niekedy mi ine hovori intuicia ine bagua:D A dam prave na pocit
- spagetka
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36
tak tak RedHawk.. treba dať na svoj pocit, veď ty tam budeš žiť nie? jj ja mám knihu niečo ako feng shuej partnerstvo láska sex.. ale neviem či je toto také intuitívne..