feng suei

Čo sa inde nevošlo

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

feng suei

Príspevok od používateľa SagitaX »

takze, ideme cez vykend malovat byt a aj moju izbu no a tak som sa rozhodol ze biela je nudna a ze by som dal daku farbu a hned ma napadlo feng suei, ako je to s farbamy v spalnach? resp detskych izbach? a co si tom myslite vy? ma to nejaky efekt, je na tom nieco pravdy?
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: feng suei

Príspevok od používateľa sorer »

skus
http://obyvani.centrum.sk/hobby-a-volny ... ml?id=2448

popripade si tam daj vyhladavanie nad feng shuei
Stretneme sa vo sne ;)
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SagitaX »

dakujem velmi pekne :)
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
spagetka
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36

Príspevok od používateľa spagetka »

študujem architektúru, a toto je môj osobný názor na feng suej.

Tento typ zariaďovania je hlavne pre ľudí, ktorý nevedia cítiť priestor. Ja zariaďujem interiéry podľa nejakého vnútorného pocitu.. Prepojenie s prírodou, harmónia.. Musí pôsobiť príjemne. Niektorí ľudia /možno väčšina/ nemá vyvinutý natoľko tento vnútorný zmysel, túto "ruku" ktorá ich vedie. A tak sa to všetko nejako spísalo, a stále sa to vyvíja.. a keďže nevieme, kto to spisuje, domýšľa a prerába za tie storočia, neviem nakoľko sú dôveryhodné takého info. Každý priestor je iný, oslnením, konštrukciou, tvarom a pod. Nie je podľa mňa správne diktovať len malú určitú škálu farieb.
Filozofia feng suej sa mi páči, ale nie v feng suej dneška. Prepisované a upravované..

Ak chceš, môžeš mi poslať foto, ja ti poviem.. /ale potom aj napíš na ktorú stranu je sever. ;)

j.
RedHawk
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Júl 10, 2005 21:56

Príspevok od používateľa RedHawk »

Pekne J. (spagetka) Najlepsie riesenia su prave intiutivne. Ja mam Feng Shuej, aj na vztahy aj na uzemie a byt. Problemom je ze niekedy mi ine hovori intuicia ine bagua:D A dam prave na pocit
spagetka
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Aug 01, 2005 12:36

Príspevok od používateľa spagetka »

tak tak RedHawk.. :) treba dať na svoj pocit, veď ty tam budeš žiť nie? jj ja mám knihu niečo ako feng shuej partnerstvo láska sex.. :) ale neviem či je toto také intuitívne..
Napísať odpoveď