LET KE HVEZDAM A DAL ...
Moderátor: Moderátori
LET KE HVEZDAM A DAL ...
Dneska jsem mel zive LD o tom jak jsem se v nejakem prezdnu vyzdvihl nad zem a letel jsem primo nahoru pres mraky neuveritelnbou rychlosti do vesmiru, videl jsem po stranach rozmazane hvezdy a dostal jsem strach, ze se uz nemusim vratit tak jsem to vedome prerusil. Zvlastni na tom bylo, ze to bylo hodne opravdove, jine nez obycejne. Let byl strasne jednoduchy a nejrychlejsi jaky jsem kdy zazil. Jen jsem rekl v myslence "vzhuru" a bez jakychkoliv prekazek jsem letel. Ted me stve, ze jsem se tomu neoddal a neletel jsem proste dal a dal ...
Pak naopak nasledoval LD, v kterem jsem nemohl nic. Byl jsem pred obrovskym kopcem se sklonem cca 70-80° !! Mel jsem sandaly a chtel jsem je premenit na tenisky nebo aspon se vznest a nic nefungovalo, Tak jsem ho musel vyslapnout sam. CHvilemi to vypadalo ze se kopec zacina naklanet dozadu a ze lezu pod uhlem 90-100°. Docela masakr pohled dolu... Pak jsem skocil a probudil se.
Pak naopak nasledoval LD, v kterem jsem nemohl nic. Byl jsem pred obrovskym kopcem se sklonem cca 70-80° !! Mel jsem sandaly a chtel jsem je premenit na tenisky nebo aspon se vznest a nic nefungovalo, Tak jsem ho musel vyslapnout sam. CHvilemi to vypadalo ze se kopec zacina naklanet dozadu a ze lezu pod uhlem 90-100°. Docela masakr pohled dolu... Pak jsem skocil a probudil se.
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
Re: LET KE HVEZDAM A DAL ...
Chm, já když chci letět vzhůru, tak se vždycky v určité vzdálenosti od Země zaseknu a hodí mě to kousek zpět.
ja som tiez raz vyletel do vesmiru(LD) v priebehu niekolkych sekund, ale skoncil som na nejakej vesmirnej stanici a nakoniec z toho len obycajny sen...
ja jsem nedavno taky skoncil na nejake vesmiren stanici, byli tam 3 zenke a ja a dva chlapi a museli jsem se vratit kvuli vzduchu na zem a meli jsme pro navrat jen malou raketku do ktere se vlezli 3 lidi. Takze ja sem se samozrejme zachranil spolu s dvouma a pro zbytek jsem se pak ( v tom snu asi po mesici ) vratili a uz byli na onom svete ... Ale je zajimave ze si pamatuju jmeno jedne te kosmonautky a bylo to Wolfová nebo Volfová ... jestli uz nejsem zblbly z toho nicku Wolfa ...
ale tento vylet byl jiny nez jsem popisoval vyse, tento vylet jsem podnikl raketou tak ze jsem se najednou v ni objevil pri pristavani na nejake planete a pak uz to pokracovalo dle vyse popsaneho deje. Samozrejme mezitim jeste probehly debaty o tom, kdo se zachrani a kdo zustane apod. ale to uz mam v mlze ...
ale tento vylet byl jiny nez jsem popisoval vyse, tento vylet jsem podnikl raketou tak ze jsem se najednou v ni objevil pri pristavani na nejake planete a pak uz to pokracovalo dle vyse popsaneho deje. Samozrejme mezitim jeste probehly debaty o tom, kdo se zachrani a kdo zustane apod. ale to uz mam v mlze ...
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
mne sa snival taky dobry a pre mna aj komicky sen .
podotykam, ze som mizerny futbalista, patrim medzi fakt najslabsich
vcerajsia realita:
vcera som si isiel zahrat fotbal s chalanmi, ako obycajne, a mali dorastenci trening. tak sme si zahrali my proti dorastencom. hral som na poste stopera. ich trener ma nahovaral, nech idem hrat k nim fotbal, ze by som im pomohol, ze mam v sobotu doniest na trening rodny list a fotku a take kaleraby mi tlacil do hlavy... :D:D ale ja nechcem hrat fotbal sutazne lebo mam aj ine aktivity, malo casu na vsetko a skola atd...
no a dnesny sen:
hral som fotbal, na velke, ligove ihrisko, mal som na sebe dres, bol som clenom teamu nasich dorastencov . vcelku dost dobre som hral, zastavoval som superovych utocnikov, secci boli radi, ze som sa k nim pridal a pomohol im, aj trener ma pochvalil a povedal tusim ze dufa, ze ostanem....
tento sen tu moc nepatri, tak ale, ak najdem vhodnejsiu temu, dam ho tam a tento sa moze zmazat. ale tato tema je aktivna
podotykam, ze som mizerny futbalista, patrim medzi fakt najslabsich
vcerajsia realita:
vcera som si isiel zahrat fotbal s chalanmi, ako obycajne, a mali dorastenci trening. tak sme si zahrali my proti dorastencom. hral som na poste stopera. ich trener ma nahovaral, nech idem hrat k nim fotbal, ze by som im pomohol, ze mam v sobotu doniest na trening rodny list a fotku a take kaleraby mi tlacil do hlavy... :D:D ale ja nechcem hrat fotbal sutazne lebo mam aj ine aktivity, malo casu na vsetko a skola atd...
no a dnesny sen:
hral som fotbal, na velke, ligove ihrisko, mal som na sebe dres, bol som clenom teamu nasich dorastencov . vcelku dost dobre som hral, zastavoval som superovych utocnikov, secci boli radi, ze som sa k nim pridal a pomohol im, aj trener ma pochvalil a povedal tusim ze dufa, ze ostanem....
tento sen tu moc nepatri, tak ale, ak najdem vhodnejsiu temu, dam ho tam a tento sa moze zmazat. ale tato tema je aktivna
mnohý a ani jeden
- necrotising_
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 16:58
Tak dnes jsem se taky podíval do vesmíru. Byl jsem na Zemi, řekl jsem, že chci nahoru a asi tak za 3 vteřiny už jsem tam 'nahoře' byl . Letěl jsem dál a dál, až jsem se zastavil u nějaké cizí planety, tam jsem dostal trochu strach, ale rychle jsem ho zahnal a pokračoval v cestě do neznáma, nic zajímavého už jsem však nepotkal.