jednoznacne ale ked sa pozries dnu tak vidis preco to tak vnimas.
ja mam mierny strach z vysok ale ked padam tak to beriem ako zazitok co skutocne nezazivam a snazim sa z toho kratkeho momentu ucit. nemozem si dovolit byt paralizovany, resp vnimat to negativne. preto niesom.
otazka je co posobi na ostatnych tak silne ze to beru ako nieco negativne /mozno/. kludne cakam subjektivne odpovede ved kazdy sme individuum a mame vlastnu historiu.
mna stekli tiez ale to sa mi zda normalne. je to to iste ako na husenkovej drahe take hehe zaujimavy pocit:P inak sa ti padanie paci? aj si si z toho nieco vzal?
ci si sa nieco nove naucil. ked si o tom rozmyslal ci si na nieco prisiel.
ci si sa citil potom inak. zmenilo sa nieco vo tvojom zivote? dostal si odpoved na nieco? bol si mudrejsi?
hmm pozname mal som ho asi ked som mal 8.. padal som zo strechy panelaka v ktorom byvam a po dopade som sa zobudil. Ale aj tak sa mi tieto sny lubili pretoze milujem ked sa mi tak zdviha zaludok napriklad jak ked idete autom cez nejaky strmy kopec alebo ked idete velkym strmim toboganom dole. To iste som citil pri padani a preto som tie sny mal rad a mimochodom nikdy som sa nebal vysok.