neprijemne sny
Moderátor: Moderátori
neprijemne sny
za jeden týžden sa mi snívalo asi 5 snov ktoré si pametám a všedky boli zlé.nepametám si z nich podrobnosti ale viem že jeden bol o tom že som zomrel,dalsi ze zomreli dve moje kamaratky,dalsi o vojne a naposledy zas to boli dva sny o konci sveta.Vedel by to niekto vysvetliť????
Re: neprijemne sny
Hmm kdyby to byly LD tak by to muselo byt zajimave coz o to
Duse je jen obrazem vaseho tela. Ale k cemu by vam bylo telo bez a duse ? (C) Termikxs
tak sa neboj, a skus vyhladat nejakeho psychologa.
ja som si tiez asi pred rokom vyborne pokecal s jednou psychologickou.
mne este pomaha sem tam ale nie v stresovej situacii lebo by som mal depresivne stavy. jednoducho len tak s kamaratmi ked som v klude a spokojny, sprijemnuje mi to zivot. je to zivotny styl.
ja som si tiez asi pred rokom vyborne pokecal s jednou psychologickou.
mne este pomaha sem tam ale nie v stresovej situacii lebo by som mal depresivne stavy. jednoducho len tak s kamaratmi ked som v klude a spokojny, sprijemnuje mi to zivot. je to zivotny styl.
Eddy: Aj ked som nikdy nepil ani nefajcil, myslim si, ze podobne uvolnenie (alebo budem odvazny, ovela silnejsie) mozes dosiahnut jednoducho meditovanim. Rozne latky v tom mozu pomoct, no naco ich potreba, ked to vies spravit aj sam? Najdi na nete nejaku, ktora Ti sadne a vyskusaj ju. Popripade, ak nieco proti meditacii mas, tak si jednoducho niekedy najdi aspon polhodinku denne, moze byt rano, pocas dna ci vecer, uplne jedno, hlavne si ju najdi a nic vtedy nerob. Sadni si alebo lahni a nechaj plynut myslienky. O vsetkom co pride popremyslaj, dopraj si cas a oddychni si. Po case budes citit, ze stacilo, a uvidis, hlava bude hned lahsia A ked nepomoze, neboj sa vyhladat odbornu pomoc
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Eddy: Chce to len tréning naučiť sa pri meditáciách nezaspať. Aj preto sa neodporúča robiť meditácie večer, keď si unavený, pretože ľahšie zaspíš.
Nj, alebo ostat sediet, v tureckom sede napriklad Teda neviem, ako tvrdo dokazes spat, no ja posediacky velmi nezaspim Vecer som navrhoval len preto, WW6, lebo vtedy ma kazdy cas. Ale myslim, ze mas pravdu, a Eddy, mohol by si radsej cez den Hovorievam, ze vyhovorka "nemam cas" neobstoji, pretoze ked sa pre to rozhodnes, cas si urcite najst mozes. Otazka je len ta, ci meditaciu uprednostnis pred inymi cinnostami.
- TheONE
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 18:40
tak ja teda neviem, ale myslim ze do podobnej situacie sa dostava kazdy. V mojom pripade to bolo asi kvoli zenskym (muzi vraj spachavaju samovrazdy len kvoli nim ), a kvoli niecomu co sa jednym slovom da nazvat len uvedomelost (mozno to vyznie ako trocha sebavedome prehlasenie ked to poviem takto na supu tak ale fakt sa mi nechce rozpitvavat celu vec kedze sam so sebou v tom nemam jasno ). Ono kombinacia tychto dvoch veci fakt cloveka prinuti zamysliet sa a ja som bol uz tiez silno presvedceny ze ak si nejakeho psychologa nenajdem tak to skonci zle. Kazdopadne aby som sa dostal k pointe...iba som chcel povedat ze nesuhlasim s xificurCom, pretoze ano latky v tom pomozu, ale pokial clovek fakt potrebuje dako pomoct tak tieto katalyzatory su prave v tom najlepsie...
TheONE: Sry, mas pravdu, kazdy podla svojej chuti. Zovseobecnil som svoj postoj, za co sa este raz ospravedlnujem.