hned zaspim...
Moderátor: Moderátori
hned zaspim...
cawte, uz dlhsiu dobu sa mi stava ze ked si vo sne uvedomim ze snivam tak hned znova akokeby zaspim a zabudnem nato ze to je sen, skusam vsetko aj zakricat: zvisit luciditu, ale to funguje len na 5 sekund a vsetko je zase tak isto, a tiez mam problem s tym ze ak uz aj mam ld tak je velmi slaby ako ked nieco robim alebo nieco drzim tak to citim len velmi slabo a stale citim ako lezim v posteli... myslite ze sa to postupom casu zmeni? alebo robim nejaku chybu?? diki
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
Re: hned zaspim...
to se mi taky někdy stane
- Hanyman
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 11:16
ale moc ti s tim nepomuzu
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
- Kontaktovať používateľa:
loveless, co robis preto aby si mal LD, resp. si ho zlepsil?
Stretneme sa vo sne ;)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Ako dlho trénuješ?
P.S.: Zmeň pitné návyky, pretože si môžeš zaťažiť obličky. Dlhodobé pitie jedného dvoch druhov čajov a iných bylinných zmesí vie zaťažiť organizmus. Aj preto sa všeobecne neodporúča piť niektoré čaje viac ako 2 týždne.
P.S.: Zmeň pitné návyky, pretože si môžeš zaťažiť obličky. Dlhodobé pitie jedného dvoch druhov čajov a iných bylinných zmesí vie zaťažiť organizmus. Aj preto sa všeobecne neodporúča piť niektoré čaje viac ako 2 týždne.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Takže cca 4 mesiace? To je zatiaľ málo, aby zhodnocoval svoje výsledky. Teraz je to o trpezlivosti a vytrvalosti. Nepoľavuj a výsledok sa dostaví.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
hej, meditacia by mohla pomoct, skus aj otvaranie cakier pri meditacii. Ja som mal potom sny jak lusk. Nezanedbavaj ani snovy dennik a testy reality. Popripade mozes skusit nejaku inu metodu, verim ze najdes to prave pre teba.
Stretneme sa vo sne ;)