OBE vs Realita
Moderátor: Moderátori
samozrejmne, ze to myslim vazne!! je to jediny zpusob jak zjistit jesli jses nebo nejses v astralu, a mam taky dojem , ze to delali jako pokusy v usa a ze se to jen mala lidem, co se vytahovali ze umej astralne trasferovat podarilo !! zbytek osob by se dalo klasifikovat jako indukovana "astralni" autosugestce, tj . mysleli si o sobe , ze jsou v astralu, ze maj astralni vylety, ale byl to jen sen! ostatne o tom vypovida i pozmenena realita okoli, presne to ,co napsal hanawa, tj . nesouhlasi ruzne detajly , napr. balkon, panorama kolem nas atd. chapu , ze v astralu muze byt pozmenena barva nebo chut predmetu, ale planimetrie bytu???to ne!
ostatne , kdo o sobe tvrdi ze cestuje v obe(ac) , vyzyvam , aby si to vyzkousel! davam k dispozici muj bytecek. ode dneska po tri noci po sobe polozim na kuchynsky stul jeden jediny predmet, kdo mi rekne, jaky predmet to je, je opravdovy astralni cestovatel, a potom klobouk smekam....kdo se vytahuje , ze astralne cestuje a ze vsechno zna a vsechno vi, ale neodpovi oficalne na mou otazku , pak sorry , ale to co tu pisete je pekna pi....
ostatne , kdo o sobe tvrdi ze cestuje v obe(ac) , vyzyvam , aby si to vyzkousel! davam k dispozici muj bytecek. ode dneska po tri noci po sobe polozim na kuchynsky stul jeden jediny predmet, kdo mi rekne, jaky predmet to je, je opravdovy astralni cestovatel, a potom klobouk smekam....kdo se vytahuje , ze astralne cestuje a ze vsechno zna a vsechno vi, ale neodpovi oficalne na mou otazku , pak sorry , ale to co tu pisete je pekna pi....
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: OBE vs Realita
maryfox: Ďakujem, že si sa ponúkla určiť kto je a kto nie je pravý astrálny cestovateľ. Vidím, že si skúsená pravá astrálna cestovateľka, ktorá presne vie o čom píše a vie preto posúdiť, či sa tu píšu "pi...". Rád sa nechám poučiť skúsenou astrálnou cestovateľkou, takže len píš viac a píš hlavne o svojich osobných skúsenostiach a poznatkoch.
whitefox, nikde nepisu a ani se nepovazuju za astralni cestovatelku, chapej, ze to co se mi stava povazuju jen za sen!! abych o sobe mohla tvrdit(jako ty napriklad) ze VEDOME astralne trasferuju musim mit dukazy, a ty ja nemam, ale pretenduju je po lidech , kteri pisou na netu ze maj tyto vyjimecne schopnosti!! a uprimne receno , jestli je opravdu mas, tak ti zavidim! ale musis mi to dokazat!
pokud chces poslu ti jakekoliv informace o adrese kde bydlim, ( to abys mel lehci hledani az budes v ac) , ale ty jsi prvni na rane, a vis proc! ve svych prispevcich neustale pises , ze VEDOME cestujes v astralu. dokaz mi to!
pokud chces poslu ti jakekoliv informace o adrese kde bydlim, ( to abys mel lehci hledani az budes v ac) , ale ty jsi prvni na rane, a vis proc! ve svych prispevcich neustale pises , ze VEDOME cestujes v astralu. dokaz mi to!
nie je dobre viazať sa toho aby sa AC a fyzická realita zhodovala. astral nie je len ta oblasť blízko fyzickej reality. ide omnoho hlbšie do dimenzii ktoré sa ani nedajú slovami opísať. taktiež sny sa odohrávajú v astrále, takej "súkromnej" časti astralu. potom je tu astral ktorý je "verejný" teda s tam iné bytosti ktoré existujú nezávisle od nás a teda aj iný astrálny cestovatelia. keď už si to overiť tak sa skôr snažiť sa v astrále s niekým stretnúť a porovnať si svoje zážitky. overovanie fyzických detailov je tak nanajvýš pre začiatok na získanie istoty.
Prídem si po teba.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Momentálne som pracovne dosť zaneprázdnený, takže som nestihol reagovať. Súhlasím s obidvomi reakciami na Tvoj príspevok maryfox.
1. Snažíš sa prostriedkami kauzálnej reality dokazovať existenciu nekauzálnej reality, čo je momentálne nemožné, aspoň nie na 100%.
2. Snažíš sa vynútiť na niekom dôkaz, aby si uverila, že je schopný astrálne cestovať, čo ja za seba odmietam. Nie som pokusný králik, aby som komukoľvek (a tým nemyslím len Teba) niečo musel dokazovať. Ja si ponechám slobodu rozhodnúť sa niečo také spraviť podľa môjho uváženia a nikto, naozaj nikto mi nebude diktovať čo musím a čo nemusím a to platí aj o Tebe maryfox. Ja Ťa nenútim veriť mi, môžeš si myslieť čokoľvek, ale prosím Ťa, neobviňuj niekoho z klamstva či hovorení pi..., ak ho nepoznáš a nevieš či nehovorí pravdu.
Dôkaz toho, že aj v tejto kauzálnej rovine nie je vždy jednoduché prečítať správne text a nieto ešte v astrálnej rovine, je Tvoja neschopnosť prečítať alebo napísať môj nick. Ja totižto nie som whitefox ale whitewolfsix. Takže, ak od niekoho požaduješ kauzálnu exaktnosť v oblasti nekauzálnej roviny vo forme dokazovania, skús najskôr zvládnuť vlastnú kauzálnu exaktnosť v oslovovaní ma správnym nickom.
A na záver sa ospravedlňujem za ostré slová na Tvoju adresu, ale po pravde, ma nas*al Tvoj panovačný a požadovačný tón, ktorý si na mňa použila.
1. Snažíš sa prostriedkami kauzálnej reality dokazovať existenciu nekauzálnej reality, čo je momentálne nemožné, aspoň nie na 100%.
2. Snažíš sa vynútiť na niekom dôkaz, aby si uverila, že je schopný astrálne cestovať, čo ja za seba odmietam. Nie som pokusný králik, aby som komukoľvek (a tým nemyslím len Teba) niečo musel dokazovať. Ja si ponechám slobodu rozhodnúť sa niečo také spraviť podľa môjho uváženia a nikto, naozaj nikto mi nebude diktovať čo musím a čo nemusím a to platí aj o Tebe maryfox. Ja Ťa nenútim veriť mi, môžeš si myslieť čokoľvek, ale prosím Ťa, neobviňuj niekoho z klamstva či hovorení pi..., ak ho nepoznáš a nevieš či nehovorí pravdu.
Dôkaz toho, že aj v tejto kauzálnej rovine nie je vždy jednoduché prečítať správne text a nieto ešte v astrálnej rovine, je Tvoja neschopnosť prečítať alebo napísať môj nick. Ja totižto nie som whitefox ale whitewolfsix. Takže, ak od niekoho požaduješ kauzálnu exaktnosť v oblasti nekauzálnej roviny vo forme dokazovania, skús najskôr zvládnuť vlastnú kauzálnu exaktnosť v oslovovaní ma správnym nickom.
A na záver sa ospravedlňujem za ostré slová na Tvoju adresu, ale po pravde, ma nas*al Tvoj panovačný a požadovačný tón, ktorý si na mňa použila.
Chces povedat, ze nefunguje ten stary trik, ze na nejake vyvysene miesto(napr. skrina) sa polozi papierik na ktorom je nieco napisane a astralny cestovatel to potom precita?WhiteWolfSix napísal: 1. Snažíš sa prostriedkami kauzálnej reality dokazovať existenciu nekauzálnej reality, čo je momentálne nemožné, aspoň nie na 100%.
nazdarek whitewolf, zdravim tez dalsi uzivatele , kteri mi odpovedeli v diskusi . omlouvam se , jesli jsem na vas zapusobila prilis agresinim dojmem, ale bohuzel ja uz jsem takova, strelec s ascendentem ve strelci, a horko tezko se zmenim v mych 30 letech...
kdyz jsem se prihlasila na vase forum byla jsem presvedcena , ze je to prave, co jsem uz dlouho hledala a nenachazela v alternativni literature(herbert b. greenhouse, william buhlman atd.).
muj problem je v tom , ze nedokazu odlisit sen od ac. horsi je ze zacinam ztracet nadeji , ze vubec naky astralni transfer existuje. a proto jsem napsala to co jsem napsala, chtela jsem jen odpovedi , nic vic od lidi co tomu rozumej a co pisou , ze na vlastni kuzi experimentujou vedome a kontrolovane astralni transfer.
ja potrebuju mit jistotu , ze to co se mi stava neni jen autosugesce a sen, ale ze se jedna o opravdove ac. myslela jsem , ze mi pomuzete s dukazy, ale bohuzel jsem se zklamala.
nevadi, znamena ze budu muset hledat sama.... jinak a jinde.
ps. whitewolf /maryfox =whitefox....byl to jen preklep whitewolfsix! dala jsem jen nechtene dohromady tvuj a muj nick, zadne halucinace z me strany
kdyz jsem se prihlasila na vase forum byla jsem presvedcena , ze je to prave, co jsem uz dlouho hledala a nenachazela v alternativni literature(herbert b. greenhouse, william buhlman atd.).
muj problem je v tom , ze nedokazu odlisit sen od ac. horsi je ze zacinam ztracet nadeji , ze vubec naky astralni transfer existuje. a proto jsem napsala to co jsem napsala, chtela jsem jen odpovedi , nic vic od lidi co tomu rozumej a co pisou , ze na vlastni kuzi experimentujou vedome a kontrolovane astralni transfer.
ja potrebuju mit jistotu , ze to co se mi stava neni jen autosugesce a sen, ale ze se jedna o opravdove ac. myslela jsem , ze mi pomuzete s dukazy, ale bohuzel jsem se zklamala.
nevadi, znamena ze budu muset hledat sama.... jinak a jinde.
ps. whitewolf /maryfox =whitefox....byl to jen preklep whitewolfsix! dala jsem jen nechtene dohromady tvuj a muj nick, zadne halucinace z me strany
dá sa povedať že áno.Zenny napísal:Chces povedat, ze nefunguje ten stary trik, ze na nejake vyvysene miesto(napr. skrina) sa polozi papierik na ktorom je nieco napisane a astralny cestovatel to potom precita?WhiteWolfSix napísal: 1. Snažíš sa prostriedkami kauzálnej reality dokazovať existenciu nekauzálnej reality, čo je momentálne nemožné, aspoň nie na 100%.
položím lístok na skriňu - príčina. ty prídeš (fyzicky) a vidíš položený lístok - následok.
v AC toto nefunguje že nejaká príčina má daný následok. následok môže byť že tam bude ležať namiesto lístka zajac.
Prídem si po teba.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Ahoj maryfox,
po tomto Tvojom príspevku Ti lepšie rozumiem, pretože teraz píšeš za seba a o sebe, nie o druhých. Je to o Tebe, Tvojej neistote, Tvojej potrebe získať nejakú istotu, že to čo robíš alebo sa Ti deje nie je nejaký prelud. Je to pochopiteľné. Nečakaj však, že svoju istotu získaš prostredníctvom dôkazov iných. Sto percentnú istotu nezískaš asi nikdy. To je moja vlastná skúsenosť. Cítim, že je dobré pochybovať, pretože pochybnosti ma nenechávajú spať na vavrínoch. Hovorím o zdravých pochybnostiach.
po tomto Tvojom príspevku Ti lepšie rozumiem, pretože teraz píšeš za seba a o sebe, nie o druhých. Je to o Tebe, Tvojej neistote, Tvojej potrebe získať nejakú istotu, že to čo robíš alebo sa Ti deje nie je nejaký prelud. Je to pochopiteľné. Nečakaj však, že svoju istotu získaš prostredníctvom dôkazov iných. Sto percentnú istotu nezískaš asi nikdy. To je moja vlastná skúsenosť. Cítim, že je dobré pochybovať, pretože pochybnosti ma nenechávajú spať na vavrínoch. Hovorím o zdravých pochybnostiach.
Co je na tom tazke? Podla mna su to dost odlisne zazitky na to, aby sa dali rozoznat. A Nou, neviem ci celkom chapem, lebo napr. ked mas nabytok vo fyzickej dimenzii, tak bude aj v astralnej, tak preco by to nemalo tak byt s listkom? A ked ide o tie "odtlacky" tak stacilo by tam nechat listok jeden rok.maryfox napísal:muj problem je v tom , ze nedokazu odlisit sen od ac.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Zenny, nie je problém nájsť papierik. Problém je prečítať správne text. Počas astrálneho cestovania nepoužívaš fyzické zmysli (zrak, sluch, atď.), ktoré by Ti umožnili napríklad fyzicky (exaktne) čítať text.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
Zenny, je mi ľúto, ale nepochopil si. Viac k tomu nemám čo povedať.
sen sa predsa da vedome vnimat, dokonca si myslim, ze v kazdom sne, ktory si pamatas si musel mat aspon obmedzene vedomie. To, ze niekto prave sniva, sa da overit aj pomocou vonkajsieho pozorovania (dychanie, oci, EEG...)
Ak by na AC nebola ziadna validacia, nemalo by sa AC prezentovat ako nieco viac nez sen
Ak by na AC nebola ziadna validacia, nemalo by sa AC prezentovat ako nieco viac nez sen
no myslim ze do takych detajlov ako ty som nezasiel
podstata mojho prispevku bola o validacii, teda overeni si pravdivosti toho, co si zazil.
podstata mojho prispevku bola o validacii, teda overeni si pravdivosti toho, co si zazil.