Myslím , ze som blízko ..

Metódy, návody a rady ako sa dostať z tela a astrálne cestovať

Moderátor: Moderátori

Empatik
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Jún 28, 2011 22:40

Myslím , ze som blízko ..

Príspevok od používateľa Empatik »

Zdravim Vas . Uz asi dva dni sa aktivne venujem skusaniu astralneho vycestovania pomocou jednej metody . Najprv sa celkovo uvolnim , od koncatin , cez brucho az o hlavu a dycham . Potom si predstavim modru loptu , alebo gulu ako si ju hadzem v ruke , alebo si predstavim ako sa rozplyvaju mraky na oblohe . To ma dodatocne uvolni . Predstavim si krajinu , zobudim sa pri zelenom strome a fuka na mna jemny vanok vetra , ten vanok odfukne list do riecky vedla chodnika predomnou , idem spolocne snim az narazim na schody , pri ktorych je vodopad . List sa po nom zosupne dole a ja idem po 10 schodoch dole . Ako zacinam , tak kazdy schod ma uvolni este viac , ako som . 10,9,8,7,6.... až do posledneho schodika a pridem dole , uz tam ma zacina nejak chviet , az pridem ku kamenu , na ktory svieti slnko a jeho luce , potom si uvedomim kde sa nachadzam , vo svojej izbe a sustredim sa na celo , ako sa snazim dostat cezen von z tela a potom to pride . Ciernota vacsia ako bola do teraz a pride do mna taky stav , ze neviem , ci sa nachadzam v tele , alebo nie , ci zijem , alebo som mrtvy , stav , ktory ako keby som bol napoli mrtvy a zaroven je to take , neviem ako to vobec opisat . Je to take ako keby som nezil , ale bol niekde pri hraniciach , necitil svoje telo a podobne . Vzdy pri tom stave sa svojvolne pohnem a otvorim oci , lebo sa strasne zlaknem . Teraz je 23:50 a znova to do mna prislo , dokonca este aj pred tym , ako som dorazil ku kamenu , ale vtedy ako som prekonal posledny schod . Je to zvlastny poct , ale zaroven taky motivacny krok , ze sa nieco deje . Aky mate na to osobny nazor prosim Vas ? :) Snazim sa tomu stavu odolat a nechat to , co bude dalej , ale bojim sa nejak ..
Dakujem za precitanie prispevku .

Empatik
Používateľov profilový obrázok
Stefi
Návštevník
Dátum registrácie: Ne Júl 03, 2011 20:24

Re: Myslím , ze som blízko ..

Príspevok od používateľa Stefi »

Ahoj, musim podotknout, ze mas docela zvlastni metodu... takovou hodne slozitou :-D Co se tyka tveho strachu ohledne toho, kde se nachazis a v jakem stavu (zivy nebo mrtvy)... mela jsem rozhovor na toto tema s jednou hodne zkusenou damou (delalo mi spis starosti, jestli mi muzou nejak ublizit mrtve duse, jestli muzou odvest tu moji daleko od tela a ja tak v realu umrit)... Jeji odpoved me dost uklidnila - neni treba se niceho bat, jsi to vzdy ty, kdo ma moc nad tim, co se zrovna deje - a vzdycky se deje, co si ty konkretne prejes a vzdycky to muzes ovlivnit - nikdo nad tebou nema vetsi moc nez ty sam... nevim, jestli v tom dal pokracujes, mozna uz jsi tuhle fazi prekrocil, zkus se ale projektovat na urcite konkretni misto, predstav si nejake prijemne a uklidnujici... znama chata, les apod., nezustavej pouze u toho, ze se snazis vystoupit z tela a dal to nechavas na nahode a na tom, co samo prijde. Nasla jsem perfektni stranky, treba je znas, treba ne, stoji za to: http://satori.mysteria.cz/rbastral.html
hodne uspechu
Stefi
O zítřku předem nikdo nic neví...
Egypťan Sinuhet
Mysťo
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 03, 2011 12:53

Príspevok od používateľa Mysťo »

ako tak pozerám na tú tvoju metódu tak musíš mať vynikajúce vizuačné a tvorivé schopnosti.. a môj názor je taký,že ten strach, alebo čokoľvek ťa to stále zobudí resp. prinúti ťa pohnúť je strach z neznáma.. a ten strach má od začiatku každý a prejde určitým časom ( kedže čítam,že skúšaš len pár dní je to normálne ) - ako tu už niekto spomínal,je to skúška na to,či si pripravený astrálne vycestovať a keď budeš,tak vycestuješ ;)

veľa šťastia pri AC ti prajem ;)
Možno, že najdôležitejšou časťou reality sú naše sny..
C1yde
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Jan 03, 2012 21:06

Príspevok od používateľa C1yde »

Ahojte, AC som začal skúšať cca pred 2 týždňami. Zatiaľ sa mi to nedarí, stiahol som si e-knihu kde sú opísané nejaké techniky. Dostal som sa už veľmi blízko a mám jednu otázku. Podľa toho, čo je v tej knihe, človek je prirodzene v astrálnej rovine keď spí. Preto sa pýtam: Keď sa dostanem do toho potrebného stavu, treba fyzicky zaspať aby som opustil telo? Alebo sa to má robiť všetko vedome? Za odpoveď ďakujem vopred. :D
"Everything has to end, otherwise nothing could ever start."
Mysťo
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 03, 2011 12:53

Príspevok od používateľa Mysťo »

ahoj.. zaspať má len telo avšak myseľ má ostať plne bdelá ;)
Možno, že najdôležitejšou časťou reality sú naše sny..
Napísať odpoveď