Zdravim Vas . Uz asi dva dni sa aktivne venujem skusaniu astralneho vycestovania pomocou jednej metody . Najprv sa celkovo uvolnim , od koncatin , cez brucho az o hlavu a dycham . Potom si predstavim modru loptu , alebo gulu ako si ju hadzem v ruke , alebo si predstavim ako sa rozplyvaju mraky na oblohe . To ma dodatocne uvolni . Predstavim si krajinu , zobudim sa pri zelenom strome a fuka na mna jemny vanok vetra , ten vanok odfukne list do riecky vedla chodnika predomnou , idem spolocne snim az narazim na schody , pri ktorych je vodopad . List sa po nom zosupne dole a ja idem po 10 schodoch dole . Ako zacinam , tak kazdy schod ma uvolni este viac , ako som . 10,9,8,7,6.... až do posledneho schodika a pridem dole , uz tam ma zacina nejak chviet , az pridem ku kamenu , na ktory svieti slnko a jeho luce , potom si uvedomim kde sa nachadzam , vo svojej izbe a sustredim sa na celo , ako sa snazim dostat cezen von z tela a potom to pride . Ciernota vacsia ako bola do teraz a pride do mna taky stav , ze neviem , ci sa nachadzam v tele , alebo nie , ci zijem , alebo som mrtvy , stav , ktory ako keby som bol napoli mrtvy a zaroven je to take , neviem ako to vobec opisat . Je to take ako keby som nezil , ale bol niekde pri hraniciach , necitil svoje telo a podobne . Vzdy pri tom stave sa svojvolne pohnem a otvorim oci , lebo sa strasne zlaknem . Teraz je 23:50 a znova to do mna prislo , dokonca este aj pred tym , ako som dorazil ku kamenu , ale vtedy ako som prekonal posledny schod . Je to zvlastny poct , ale zaroven taky motivacny krok , ze sa nieco deje . Aky mate na to osobny nazor prosim Vas ? Snazim sa tomu stavu odolat a nechat to , co bude dalej , ale bojim sa nejak ..
Dakujem za precitanie prispevku .
Empatik
Myslím , ze som blízko ..
Moderátor: Moderátori
Re: Myslím , ze som blízko ..
Ahoj, musim podotknout, ze mas docela zvlastni metodu... takovou hodne slozitou Co se tyka tveho strachu ohledne toho, kde se nachazis a v jakem stavu (zivy nebo mrtvy)... mela jsem rozhovor na toto tema s jednou hodne zkusenou damou (delalo mi spis starosti, jestli mi muzou nejak ublizit mrtve duse, jestli muzou odvest tu moji daleko od tela a ja tak v realu umrit)... Jeji odpoved me dost uklidnila - neni treba se niceho bat, jsi to vzdy ty, kdo ma moc nad tim, co se zrovna deje - a vzdycky se deje, co si ty konkretne prejes a vzdycky to muzes ovlivnit - nikdo nad tebou nema vetsi moc nez ty sam... nevim, jestli v tom dal pokracujes, mozna uz jsi tuhle fazi prekrocil, zkus se ale projektovat na urcite konkretni misto, predstav si nejake prijemne a uklidnujici... znama chata, les apod., nezustavej pouze u toho, ze se snazis vystoupit z tela a dal to nechavas na nahode a na tom, co samo prijde. Nasla jsem perfektni stranky, treba je znas, treba ne, stoji za to: http://satori.mysteria.cz/rbastral.html
hodne uspechu
Stefi
hodne uspechu
Stefi
O zítřku předem nikdo nic neví...
Egypťan Sinuhet
Egypťan Sinuhet
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jan 03, 2011 12:53
ako tak pozerám na tú tvoju metódu tak musíš mať vynikajúce vizuačné a tvorivé schopnosti.. a môj názor je taký,že ten strach, alebo čokoľvek ťa to stále zobudí resp. prinúti ťa pohnúť je strach z neznáma.. a ten strach má od začiatku každý a prejde určitým časom ( kedže čítam,že skúšaš len pár dní je to normálne ) - ako tu už niekto spomínal,je to skúška na to,či si pripravený astrálne vycestovať a keď budeš,tak vycestuješ
veľa šťastia pri AC ti prajem
veľa šťastia pri AC ti prajem
Možno, že najdôležitejšou časťou reality sú naše sny..
Ahojte, AC som začal skúšať cca pred 2 týždňami. Zatiaľ sa mi to nedarí, stiahol som si e-knihu kde sú opísané nejaké techniky. Dostal som sa už veľmi blízko a mám jednu otázku. Podľa toho, čo je v tej knihe, človek je prirodzene v astrálnej rovine keď spí. Preto sa pýtam: Keď sa dostanem do toho potrebného stavu, treba fyzicky zaspať aby som opustil telo? Alebo sa to má robiť všetko vedome? Za odpoveď ďakujem vopred.
"Everything has to end, otherwise nothing could ever start."
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Jan 03, 2011 12:53
ahoj.. zaspať má len telo avšak myseľ má ostať plne bdelá
Možno, že najdôležitejšou časťou reality sú naše sny..