Jasne Rozdiel moze byt v tom, ze ked ta niekto vyrusi pri AC, moze to vyvolat sok. Kdezto pri snivani ako nevedomom AC sa to nestane prave preto, ze je to nevedome.ak vies, co tym myslim
Re P.S.: Tak aj tvoje vysvedcko bolo potom skvele...
Moderátor: Moderátori
Jasne Rozdiel moze byt v tom, ze ked ta niekto vyrusi pri AC, moze to vyvolat sok. Kdezto pri snivani ako nevedomom AC sa to nestane prave preto, ze je to nevedome.ak vies, co tym myslim
Suhlasím s IMPOM, nebezpečné je skôr stret s Bytosťami a možnosť vytrhnutia inou osobou.Imp napísal:AC by sa nemalo stat nebezpecnym; etericke telo nechavas vo fyzickom, takze zivotne funkcie su v poriadku; astralne telo je pri AC blizsie k zdroju, takze sa nabija ákášou ("duchovnym eterom") co je zivotodarna sila takze to je tiez v poriadku
Helienca napísal:cawes. znova som tu, pisem vam z net cafe v Trnave (inak byvam v BA). Som velmi rada, ze ste napisali tak vela prispevkov. cmuk kedze sme uz asi podstatnu vacsinu prebrali (teda, ak mate este nejake ine temy na rozhovor, tak kludne napiste ) , tak skuste napisat nejake svoje zazitky s AC, popr. metody, ci techniky, ktore najcastejsie pouzivate alebo su podla vas najbezpecnejsie a najspolahlivejsie. PaPa
Kód: Vybrať všetko
www.eugenika.sk
nika.p napísal:Ja sa o AC pokusam uz viac nez mesiac ale stale mi to nejde nebojim sa ani nezaspim. Skusam metodu ktoru som nasla na internete ze sa uvolnim a padam dole hlavou do studne. Mozete mi poradit nieco aby to fungovalo aj niaku novu metodu?
Kód: Vybrať všetko
www.eugenika.sk
Elektromagneticke vlnenie sa nemusi prenasat iba spojenim akousi snurou. Prenasa sa aj vzduchom. Snura je iba pomocka pre lepsie predstavivost. Kazdy tomu moze hovorit inak. Telepatia a empatia funguje tiez na podobnom principe vysielania a prijimania elmag. vln. Tiez si mozme predstavit snuru medzi druhym clovekom, ktora smeruje bud na srdce alebo na na hlavu, prip. do oci. Je to vsak iba vizualizacia, ktora nam pomaha zjednodusit veci. Taktiez to nemusi byt iba snura, ale cokolvek, aj had, svetlo, para, voda, prach, draha, cesta, atd...Imp napísal:1. Necestoval som, ale nebal by som sa, modlim sa casto, tak mi tam hore hadam niekto pomoze; Co sa ti zda na snure blbost? Ta snura existuje, poznam ludi, ktori ju vidia, a okrem toho, ako inak by sa prenasali informacie a elektromagneticke toky medzi telami? Alebo si myslis, ze sa nemoze pretrhnut? Kazda snura sa moze pretrhnut...