SOM ZACIATOCNICKA
Moderátor: Moderátori
- Whiteshadow
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Aug 15, 2005 16:32
re
hudba prekaza len tomu kto nie je zvyknuty na hudbu
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
ja sa momentalne v tomto obdobi tak skoro asi neuvolnim bo hnusny bolavy krk boooze... ale ja osobne potreubjem pri vsetkom mierny hluk okrem ucenia sa textov n spamat
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
nepoznam lol
ale ja osobne pocuvam vsetko co sa pocuvat da
ale ja osobne pocuvam vsetko co sa pocuvat da
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
jezis pcouvat bubny co dookola buchaju lol
to mi pripadne ako zataz v kazdom pripade ale mozno to moze byt aj velak sranda :D
to mi pripadne ako zataz v kazdom pripade ale mozno to moze byt aj velak sranda :D
Re: re
Whiteshadow napísal:hudba prekaza len tomu kto nie je zvyknuty na hudbu
Dik, ze si sa ma zastal. Ale ja nemam cedecka s hudbou, ale s prirodnymi zvukmi a to ukludnuje. Aspon podla mojho nazoru, lebo pri takom vtacom speve, kde je v pozadi pocut zblnkot riecky, to je prijemnejsie, ako pocuvat tie zvuky zvonka, z betonovej dzungle. Teda aspon ja v nej byvam a ti, co maju rodinny dom, ti maju stastie. Alebo napriklad vlny mora. To si mozes vizualizovat, ze lezis na plazi a tie vlnky ta obmyvaju. Pridu k tebe a vzdy, ked odidu, zoberu so sebou vsetok tvoj stres a ine negativne pocity. Chapete, co myslim, nie?
- Whiteshadow
- Člen fóra
re
velmi peikne predstavy
ja si momentalne dokzaem predstavit ako dnes naslovine dostanem 4 fnuk
ja si momentalne dokzaem predstavit ako dnes naslovine dostanem 4 fnuk
Re: AC
Nie tak celkom lebo ked spis tak robis sice AC ale v jeho najhrubsej forme, pricom sa nachadzas velmi blizko svojho fyzickeho tela - napr. sa nad nim vznasas a si prepojena tou spominanou striebornou snurou, pricom vzdialenost od tvojho fyzickeho tela neprektoci vzdialenost ochranneho stitu - vlasne ide o stit vytvoreny eterickou latkou.Helienca napísal:1.) Vy ste sa nikdy nebali, ze sa Vam pretrhne strieborna snura? Myslim tak, ze by sa vas niekto pokusal zobudit pri astralnej projekcii. Aj ked podla mna je to blbost, pretoze aj ked spite, tak robite astralnu projekciu, ibaze nevedomky, a urcite vas uz zo spanku niekto zobudil a nezomreli ste. Takze je to podla mna blbost (to s tou striebornou snurou).
S toho vypliva ze ked ta niekto zobudi zo sna tak budes len nahnevana a nevyspata ale ak ta niekto zacne budit pocas tvojej astralnej projekcii a nachadzas sa mimo svojho ochranneho stitu(obalu) tak moze nastat smrt.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: AC
Ako vieš? Vychádzaš z nejakej svojej skúsenosti alebo píšeš to, čo si sa niekde dočítal?DarkSoul napísal:ta niekto zacne budit pocas tvojej astralnej projekcii a nachadzas sa mimo svojho ochranneho stitu(obalu) tak moze nastat smrt.
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: SOM ZACIATOCNICKA
Však práve, že toto tvrdenie sa nezakladá na reálnej podstate, čo som si mal možnosť niekoľkokrát osobne overiť. Astrálnemu cestovaniu sa prakticky venujem už 10 rokov, no ešte som sa nestretol s prípadom, ktorý by potvrdil teóriu o smrti pri vyrušení. (Overuj si čo čítaš či študuješ, aby sa nestalo, že prijmeš niečo, čo sa nezakladá na overenej skutočnosti).
Hmm, osobne si si to niekolkokrat overil - vysvetli
dalej neviem ako to podlozit pretoze ty co to zazili pravdepodobne neziju inak by toto tvrdenie okamzite vyvratili
ja vychadzam s toho ze strieborna snura sluzi vlastne len na najdenie cesty spat do svojho fyzickeho tela cize ak sa pretrhne, tak nemusi nastat smrt ak najdes cestu do svojho tela skor ako ti dojde zasoba eterickej latky, ak vsak cestu nenajdes a dojde ti etericka latka tak nastava smrt aj tvojho astralneho ja a dostavas sa do inej dimenzie - duchov alebo nieco take ...
mozno tvoje fyzicke telo bude stale zit ale v komatickom stave
dalej neviem ako to podlozit pretoze ty co to zazili pravdepodobne neziju inak by toto tvrdenie okamzite vyvratili
ja vychadzam s toho ze strieborna snura sluzi vlastne len na najdenie cesty spat do svojho fyzickeho tela cize ak sa pretrhne, tak nemusi nastat smrt ak najdes cestu do svojho tela skor ako ti dojde zasoba eterickej latky, ak vsak cestu nenajdes a dojde ti etericka latka tak nastava smrt aj tvojho astralneho ja a dostavas sa do inej dimenzie - duchov alebo nieco take ...
mozno tvoje fyzicke telo bude stale zit ale v komatickom stave