viac menej pokec :)

Potrebujete radu o LD, neviete ako začať? Toto je to správne fórum na položenie vašej otázky.

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tesla »

Hej zabudol som, ako moze LD prospiet pri odburani strachu, tremy a inych veci...
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Re: viac menej pokec :)

Príspevok od používateľa SagitaX »

ludia musim sa s dacim pochvalit...
stala sa mi mila udalost- nie prve LD ale nieco co tomu velmi pomoze... nikdy som nemal ziadne sny max. 1 za mesiac aj to bolo asi vela a posledny tyzden sa mi podarilo neviem ako a netusim ako ale kazdu noc si pamatam asi 3 a viac snov :D
neviem co som spravil ale ani si nic nesugerujem pred spanim proste idem spat a sniva sa mi a vsetko si pamatam :) je to super a dufam, ze to nikdy neskonci a este jedna vec. uz viac krat sa mi stalo ze v sne som isiel urobit nieco co je napr. nebezpecne a povedal som si (neviem preco) ze ci nahodou niesom v sne a ze co ak hej... tak zacnem robit nieco s rukamy alebo ocami a zobudim sa...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovať používateľa:

Zvlastne, aj ja za posledne 4 dni mam dlhe sny.
Sice ziadne LD ale aj tak som rad.
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

SagitaX napísal:uz viac krat sa mi stalo ze v sne som isiel urobit nieco co je napr. nebezpecne a povedal som si (neviem preco) ze ci nahodou niesom v sne a ze co ak hej... tak zacnem robit nieco s rukamy alebo ocami a zobudim sa...
No vidíš, to je uvedomenie si sna, takže si spravil pokrok, len ešte musíš popracovať na tom, aby si sa nezobudil. Som presvedčený, že ti to časom pôjde. :chat:

PS: Prišlo to z ničoho nič, vedome si sa moc nesnažil, však? Presne tak treab pristupovať aj k iným veciam, prídu vtedy, keď sa nebudeš príliš usilovať :grin:
Z1
mnich120
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Feb 03, 2006 19:29

Príspevok od používateľa mnich120 »

Ja v poslednom case mam asi 4 ld za tizden a pritom nic ziadna sugescia ani nic. To je co
Pravda je relativna nie absolutna
mnich120
Člen fóra
Člen fóra

Mam este jeden pokrok: v sne som bol asi hodinu co sa mi nikdy nestalo a pritom som spal asi 10 15 minut :D
Sheydee
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Jan 04, 2006 13:50

Príspevok od používateľa Sheydee »

no tak 4 LD za tyzden by som teda bral aj ja vsetkymi desiatimi!!! fuu to musi byt parada! :ok:
mnich120
Člen fóra
Člen fóra

Tuto noc som mal brutalne kvalitny LD. Niektore veci si pametam uplne detailne . Vobec som v sne nebol rozruseny iba som tak chodil pozoroval a pocuval vsetko co sa dalo a ked som sa rano zobudil bola to maximalna pecka
Sheydee
Člen fóra
Člen fóra

:!: GRATULUJEM K ZAZITKU :!: jaku metodu si pouzil ze bol taky super?alebo len tak spontanne?
mnich120
Člen fóra
Člen fóra

Vies je to tak ze ziadnu. Posledny tyzden mavam LD bez toho aby som si na ne len spomenul ale inak sugescia Ovladam svoje sny alebo Mam Dokonali Lucidny sen a este testy reality no ako vravim posledne dva tyzdne som nerobil nic.
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

mnich120 napísal:Tuto noc som mal brutalne kvalitny LD. Niektore veci si pametam uplne detailne . Vobec som v sne nebol rozruseny iba som tak chodil pozoroval a pocuval vsetko co sa dalo a ked som sa rano zobudil bola to maximalna pecka
Mozno sa taketo sny zdaju nudne, ale clovek sa pri nich akoby nabije, a cely den mu je potom fajn. Takze aj ked v sne nic zaujimaveho nerobil, len sa tak okolo seba pozeral a vnimal, aj tak mu to doda kopec energie.
Epholl
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57

Príspevok od používateľa Epholl »

ja som dnes zazil tzv. externy LD(tak by som to nazval ): som chcel rano skusit WILD, ale pocas REM-u som nezaspal, no mysel som mal stale logicku(pocital som matiku) potom som sa pokusal si nejaky sen vymysliet, mozno by som sa potom donho dostal nejakym sposobom, no jedine, co ta predstava sposobovala, boli tie nahle privaly energie, co citit ked si uvedomim LD a to vzdy, ked som si povedal, ze som vo sne... potom som bol stale hore, nemohol som zaspat a nakoniec, ked som sa na vsetko vykaslal o 2hodiny neskvor(5:00), tak som zaspal, aj sa mi snivalo :(
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovať používateľa:

Neviem, ci tie privaly energie su tie, co myslis ty, ale ak ano tak mne sa stava, ze ma z nich zacne boliet pod kolenami(neviem jak sa to vola).
Ono ja by som to aj vydrzal, ale po case ta bolest je az neuveritelne neznesitelna.
Epholl
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57

Príspevok od používateľa Epholl »

niekto to tu spominal, ze vzdy, ked si uvedomi LD tak take cosi pocituje a mne uz sa podarilo sen uvedomit, takze priblizne viem, o co asi ide... ja som este ziadne bolesti nemal :lol: ale ja som este lama... :mrgreen:
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
Sheydee
Člen fóra
Člen fóra

jo mam teraz dost mrrtve obdobie na pamatanie snov len tak matne sa mi vzdy nieco vybavi.... vela starosti a vela myslienok ma zaplavuje :((( a to nehovorim vobec o LD to uz vobec ne ani zdaleka tak ako predtym! pomozte co najlepsie na takyto ..snad kratkodoby vypadok :help: ! :cry2:
snad teraz cez weekend sa mi podary aspon zapamatat si poriadne sen :!:
Čo vieme o smrti, keď vieme tak málo o živote.
Napísať odpoveď