viac menej pokec :)
Moderátor: Moderátori
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
- Kontaktovať používateľa:
Re: viac menej pokec :)
ludia musim sa s dacim pochvalit...
stala sa mi mila udalost- nie prve LD ale nieco co tomu velmi pomoze... nikdy som nemal ziadne sny max. 1 za mesiac aj to bolo asi vela a posledny tyzden sa mi podarilo neviem ako a netusim ako ale kazdu noc si pamatam asi 3 a viac snov
neviem co som spravil ale ani si nic nesugerujem pred spanim proste idem spat a sniva sa mi a vsetko si pamatam je to super a dufam, ze to nikdy neskonci a este jedna vec. uz viac krat sa mi stalo ze v sne som isiel urobit nieco co je napr. nebezpecne a povedal som si (neviem preco) ze ci nahodou niesom v sne a ze co ak hej... tak zacnem robit nieco s rukamy alebo ocami a zobudim sa...
stala sa mi mila udalost- nie prve LD ale nieco co tomu velmi pomoze... nikdy som nemal ziadne sny max. 1 za mesiac aj to bolo asi vela a posledny tyzden sa mi podarilo neviem ako a netusim ako ale kazdu noc si pamatam asi 3 a viac snov
neviem co som spravil ale ani si nic nesugerujem pred spanim proste idem spat a sniva sa mi a vsetko si pamatam je to super a dufam, ze to nikdy neskonci a este jedna vec. uz viac krat sa mi stalo ze v sne som isiel urobit nieco co je napr. nebezpecne a povedal som si (neviem preco) ze ci nahodou niesom v sne a ze co ak hej... tak zacnem robit nieco s rukamy alebo ocami a zobudim sa...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Zvlastne, aj ja za posledne 4 dni mam dlhe sny.
Sice ziadne LD ale aj tak som rad.
Sice ziadne LD ale aj tak som rad.
No vidíš, to je uvedomenie si sna, takže si spravil pokrok, len ešte musíš popracovať na tom, aby si sa nezobudil. Som presvedčený, že ti to časom pôjde.SagitaX napísal:uz viac krat sa mi stalo ze v sne som isiel urobit nieco co je napr. nebezpecne a povedal som si (neviem preco) ze ci nahodou niesom v sne a ze co ak hej... tak zacnem robit nieco s rukamy alebo ocami a zobudim sa...
PS: Prišlo to z ničoho nič, vedome si sa moc nesnažil, však? Presne tak treab pristupovať aj k iným veciam, prídu vtedy, keď sa nebudeš príliš usilovať
Z1
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Mozno sa taketo sny zdaju nudne, ale clovek sa pri nich akoby nabije, a cely den mu je potom fajn. Takze aj ked v sne nic zaujimaveho nerobil, len sa tak okolo seba pozeral a vnimal, aj tak mu to doda kopec energie.mnich120 napísal:Tuto noc som mal brutalne kvalitny LD. Niektore veci si pametam uplne detailne . Vobec som v sne nebol rozruseny iba som tak chodil pozoroval a pocuval vsetko co sa dalo a ked som sa rano zobudil bola to maximalna pecka
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Pi Feb 10, 2006 13:57
ja som dnes zazil tzv. externy LD(tak by som to nazval ): som chcel rano skusit WILD, ale pocas REM-u som nezaspal, no mysel som mal stale logicku(pocital som matiku) potom som sa pokusal si nejaky sen vymysliet, mozno by som sa potom donho dostal nejakym sposobom, no jedine, co ta predstava sposobovala, boli tie nahle privaly energie, co citit ked si uvedomim LD a to vzdy, ked som si povedal, ze som vo sne... potom som bol stale hore, nemohol som zaspat a nakoniec, ked som sa na vsetko vykaslal o 2hodiny neskvor(5:00), tak som zaspal, aj sa mi snivalo
preco mozu mat avatari len 16 kilo?? :(
jo mam teraz dost mrrtve obdobie na pamatanie snov len tak matne sa mi vzdy nieco vybavi.... vela starosti a vela myslienok ma zaplavuje (( a to nehovorim vobec o LD to uz vobec ne ani zdaleka tak ako predtym! pomozte co najlepsie na takyto ..snad kratkodoby vypadok !
snad teraz cez weekend sa mi podary aspon zapamatat si poriadne sen
snad teraz cez weekend sa mi podary aspon zapamatat si poriadne sen
Čo vieme o smrti, keď vieme tak málo o živote.