mentalni+astralni cestovani
Moderátor: Moderátori
mentalni+astralni cestovani
z dnesniho ranniho zazitku jsem trochu na vazkach. Zkousel jsem astralne vycestovat tak, ze jsem nemyslel na to jak vyplouvam z tela adpo. nesmysly, ale spis jsem chtel byt cilene na konkretnim miste ( chalupa mych rodicu ). V jednom okamziku jako bych se objevil cca 300-500 m nad zemi nad chalupou a zacal jsem si tu chalupu priblizovat. Najednou jako bych mel zavrene oci, ale pritom jsem citil jak padam a proletam stodolou co je cca 100 m nad chalupou, proletel jsem skrz strechu sikmo a skrz vrata stodoly a pristal jsem na travniku mezi chalupou a stodolou a v tu chvili jsem opet vsechno videl uplne jasne.
Tento zazitek me utvrdil v tom, ze je "snadnejsi" "cestovat" za konkretim cilem. Jeste pred timto zazitkem jsem provadel sice cca 5 minut metodu snury, ale ta me spis pomaha se dostat na hranici vedomi a spanku, tzn. do stavu ktery potrebuji.
Tento zazitek me utvrdil v tom, ze je "snadnejsi" "cestovat" za konkretim cilem. Jeste pred timto zazitkem jsem provadel sice cca 5 minut metodu snury, ale ta me spis pomaha se dostat na hranici vedomi a spanku, tzn. do stavu ktery potrebuji.
Re: mentalni+astralni cestovani
já myslím, že to byl klasický lucidní sen. (astrální cestování = lucidní sen)
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04
mam otazku...odkedy sa ac=ld?...ved su to dve odlisne vec
i...
i...
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.
Ja osobne zastávam názor, že to bol obe, k čomu ma vedie pocit padania so zavretými očami, ako majk popisoval..... majk
Som rád, že si mal takýto zážitok.... myslím, že jedným s veľmi dôležitých faktorov bola čistota myšlienky, mal si zrejme úprimné a čisté prianie ocitnúť sa na mieste, ktoré máš veľmi rád. Ak sa nemýlim, po zobudení, si sa cítil po citovej stránke veľmi otvorený.
PS: LD nerovná sa OBE .... to ale nevadí, aj majster tesár sa utne, hlavne bez "škirepok" /viem že to nebolo myslené ako škirepka /
Som rád, že si mal takýto zážitok.... myslím, že jedným s veľmi dôležitých faktorov bola čistota myšlienky, mal si zrejme úprimné a čisté prianie ocitnúť sa na mieste, ktoré máš veľmi rád. Ak sa nemýlim, po zobudení, si sa cítil po citovej stránke veľmi otvorený.
PS: LD nerovná sa OBE .... to ale nevadí, aj majster tesár sa utne, hlavne bez "škirepok" /viem že to nebolo myslené ako škirepka /
Z1
LD se k AC natolik přibližuje, že se odvažuji tvrdit, že se jedná téměř o totéž. Měl jsem už spoustu LD, které by se daly považovat za AC. Např. jsem při usínání vystoupil z těla, proplul ložnicí těsně nad zemí, prošel zdí, ale dveře byly jinde, než jsou ve skutečnosti, takže je to LD nebo AC?
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- červená košeľa
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Ut Jan 24, 2006 12:04
naozaj to nebolo myslene ako skriepka,ale som v tomto odvetvi takmer novacik a tak som sa bala,za som zasa nieco zle pochopila.A ze ac a ald niesu netolko odlisne som nevedela.Ale teraz sa do toho vdakabohu zas o nieco lepsie rozumiem,tak dik za vysvetlenia
Každy človek je duša a má telo, no napriek tomu si mnohí myslia, že človek je telo a má dušu.